Kuvittelin että minulla olisi enemmän aikaa kirjoitella tänne mutta eipä ole ollut. Tai teknisesti ottaen olisi, mutten ole jaksanut.

Lyhyenä yhteenvetona voitaneen sanoa, että työ, ihmiset ja pikku projektit ovat vieneet mukavasti aikaani. Puutarhapläntillä on tullut ahkerasti käytynä, vaikka sielä kokeekin aina perunakateutta naapurien reheville vaoille kun omassa savimaassa nököttää pari hassua taimea. Mutta mitä siitä, kivaa on ollut.

Muutenkin on iskenyt kunnolla joku Minä Itte-virus, äsken lusikoin purkkeihin ekan satsin itse tehtyä raparperi-inkivääri-hilloa (note to self; ensikerralla pistä tasan se vesimäärä mitä ohjeessa sanotaan vaikka se tuntuu kuinka pieneltä, ja silppua inkivääri pikkupikku palasiksi koska se ei hajoa kuumentaessa niin kuin raparperi) ja pöydällä kuivuu vadelman ja punaherukan lehtiä tee-aineksiksi. Huomenna vois lähteä illansuussa metsästämään mustikanvarpuja koska nekin ovat kuulemma oivallisia teessä.

Kuumuus ei ole mun juttuni vieläkään vaikka kuinka tahtoisin. Kaikenlaisia vippaskonsteja sitä aina tulee kokeilleeksi ja kuitenkin pitää pysytellä sisätiloissa jos haluaa olla jokseenkin elävänä. Onneksi kahden viikon päästä alkaa viiden viikon loma, jolloin ei haittaa vaikka kukkuisi yöt kun on viileää.

Kirjaston-duuni alkaa vedellä siis viimeisiään, ja vaikka tuntuukin ikävältä jättää kirjat, niin odotan innolla lomaa. Elokuussa nimittäin jatkan opiskelua taas vaihteeksi, mikä on ihan mukavaa ja tervetullutta. En meinaa siis lomani aikana murehtia mitään ellei ole ihan pakko, vaan ottaa rennosti ja tehdä sitä mitä huvittaa. Ehkä nyt, kun sai taas oven auki, niin tännekin on helpompi tulla lätisemään joutavuuksia.

To the next adventure!