.. All the birds are singing that you're gonna die.

Huomaa että on syksy. Väsyttää koko ajan eikä aamuisin meinaa päästä millään ylös. Olen hyökännyt väsymystä vastaan runsaalla kahvimäärällä, D-vitamiineilla, hedelmillä ja terveellisellä ruokavaliolla, mutta vielä ei ole mitään merkittävää muutosta tapahtunut.

Olen hurahtanut vanhoihin kirjoihin, ja niitä on tullut raahattua kotiin kirpputoreilta kiitettäviä määriä. Pieneen, mutta kasvavaan kokoelmaani sisältyy tällä hetkellä mm. keittokirja ja Kodin lääkärikirja vuodelta -46, Uusi kananhoito-opas vuodelta -36 ja Poikien askartelukirja samalta vuodelta. Kirpputoreista on tullut pelottavia paikkoja, koska sekoan sielä ihan täysin ja olisin valmis laittamaan viimeiset pennoseni jos minkämoiseen opukseen kunhan se vain näyttää vanhalta. Onneksi vielä on jokin pieni järjenääni menossa mukana, mutta kuulin juuri eilen luotettavalta taholta, että innostuksesta on vaikea - ellei jopa mahdotonta - parantua.

Syksyssä on se hyvä puoli, että jenkeissä on aloitettu näyttämään sarjoja joiden parissa mielelläni vietän aikaa. How I Met Your Mother, The Big Bang Theory ja Dexter viihdyttävät mainiosti. Viimeiset pari päivää olen ikävöinyt Spikea, joten ehkä sorrun aloittamaan Buffyt uudestaan taas vaihteeksi. Ja Dr. Who koukutti minut Englannissa ollessani, samoin Miranda jonka uusi kausi taitaa alkaa marraskuussa mikäli facenbook-yhteisön tiedot pitävät paikkaansa.

Torstaina alkaa työt, sitten on varmaan vähemmän aikaa olla väsynyt ja hullu.