Kai sitä olisi taas aika lupailla jotain. Oikeastaan ne asiat joihin haluan ensvuonna panostaa, ovat sellaisia joita olen tässä jo jonkin aikaa tuumaillut, nyt vain pitäisi saada itseään niskasta kii ja alkaa toteuttamaan moisia.

Lähinnä olen päättänyt alkaa panostamaan fyysiseen kuntooni enemmän. Eli lenkkeillä taas aktiivisemmin. Ja ehkä body combattia kerran pari viikossa. En halua asettaa itselleni suoraan mitään hirveitä tavoitteita, koska se vain ahdistaa. Lisäksi painonpudotus on yleensä melko hidasta, koska ylläni vellova massa ei vähene, vaan muuttaa muotoaan enempi kiinteäksi lihakseksi. Mutta en panisi pahakseni, jos mahtuisin kesällä paria numeroa pienempiin housuihin tai jos ärsyttävä rintavarustukseni suostuisi mahtumaan pariin kirppikseltä löytyneeseen paitaan.

Lisäksi voisi enempi alkaa katsomaan sitä mitä laittaa suuhunsa. En halua ryhtyä miksilään E-koodi-natsiksi, joka kieltäytyy syömästä ruokaa jos siinä on useampaa kuin kahta E-koodia, tai muutenkaan skitsoilla asian suhteen. Mutta haluan alkaa taas tekemään enempi itse ruokaa alusta loppuun, lisätä luomu-tuotteiden käyttöä ja jättää ne kaikkein pahimmat majoneesimömmöt krapulapäiville. Joita toivottavasti ei ole ensivuonna kovinkaan montaa, sillä selväksi on käynyt ettei moinen sovi minulle, niin fyysisesti kuin henkisestikään.

Siinäpä ne. Ei minulla oikein ole muuta muutettavaa, mikä on kaiketi kovin positiivista. Kunhan pääsen oudosti saapuneesta kissa-kuumeesta eroon, niin kaikki on vallan hyvin.