Tosiaan, vähän on nyt taas tappiomielialaa kerääntymässä. Aloittelijan Onneen en usko enää, koska oon nyt aloitellut vajaat viisi viikkoa ja joka paikasta kuuluu vaan Ei. Katastrofaalisen työhaastattelukeikan jälkeen tosin tulin siihen lopputulokseen, että Edinburghiin mun sieluni halajaa ainakin näin aluksi. Sen johdosta olen bookannut itselleni halvan B&B huoneen kahdeksi yöksi, ja lähden koettamaan onneani ja lataamaan vähän akkujani. Tai no, ero lapsista lienee paikallaan, mutta tuskin stressi työnsaamisesta helpottaa yhtään. Ahdistumiseni sen asian osalta tulee kenellekään yllätyksenä, sillä alan olla tosi väsynyt tän talon elämään mutta omaan paikkaan ei pääse ennekö on töitä. Ja niitä kun ei tunnu löytyvän. Tällä viikolla on tullut ravattua noita isoja kauppaketjuja täällä, mutta niistäkin on saanu lähteä tyhjin käsin pois. Toisaalta se voi vaan merkitä, että Edinburghista se paikka löytyy kun sinne kerta haluun, mutta en ihan hirveesti jaksa uskoa enää siihenkään. Kai mulla on sit vaan ollu liian isot odotukset itseäni kohtaan.

Kotona maailman rakkaimman perheenjäsenen terveydentilasta on kuulunut huolestuttavia uutisia, jotka ovat hajoittaneet aika reippaasti. Se taas on kuulemma turhaa panikointia ja negatiivisen mielialan keräämistä jne jne, mutta toisaalta kun on väsynyt, ahdistunut ja stressaantunut ja päälle ikäviä uutisia, niin siinä on sen verran tuju cocktail että ihmekkös tuo jos vähän itkettää. Mutta oon sit vaan masentunut dramaqueen joka ei osaa tukea ketään missään. Tänks mään.

En oo vielä jaksanut päättää, oliko tämä elämäni typerin idea. Uskon kohtaloon, enteisiin ja Elämän polkuun, joten kieltämättä negatiiviset tapahtumat on alkaneet tukea ajatusta, että oon ihan väärällä sivukujalla menossa päinvastaiseen suuntaan kuin pitäisi. Osa minusta haluisi vaan luovuttaa ja tulla takaisin, toinen puoli taas vinkuu vastaan, että nyt kun kerta on kaikesta luovuttu niin väännetään väkisin loppuun asti koska ei tämmöistä tilaisuutta tule uutta. Joskin rahatilanne alkaa näyttään pahemmalta jokaisen työnhaku-reissun jälkeen, niin että ei tässä kohta ole kuin yksi vaihtoehto.

Katsotaan miten käy Edinburghissa.