Työuraa takana viikko. Erittäin uuvuttavan ja rankan messu-viikonlopun jälkeen työ liikkeessa tuntuu mukavalta ja tunnit kuluvat kiitettävän nopsaan. Ei paha siis.

Tiistaina tuli tsekattua Napapiirin sankarit, ja voi vitjat miten hauska oli. Heti iski hirveä hinku karata lappiin pokaamaan sieltä joki ihana isäntä itelle. Ehkä uutenavuotena..

Kelan kanssa on taas vähän vääntöä, kun ensin sanottiin yhtä mutta tarkoitettiin toista, ja se on tietty minun vika kun en tajunnut kolmatta kertaa tarkistaa. Onneksi on säästötili, vaikka vähän harmittaakin nostella sieltä koko ajan. Mutta alkoi olla niin kylmä ohuessa takissa, että uusi piti saada joten hyvään käyttöönhän ne rahat menee. Ja kynsilakkoihin ja sukkiin, tsih.

Isin toinen leikkaus meni kai tosi hyvin, en ole itse päässyt vielä potilasta katsomaan mutta hyvältä kuullostaa ja lääkäritkin olivat olleet postiviisia. Odotellaan vielä tuloksia, mutta uskon että hyviä uutisia tulee.

Viikonloppuna saan heilua keskustakämpässä yksin, tosin tekisi pitkästä aikaa mieli kunnolla bailata mutta ei taida olla seuraa. Katellaan.

Nyt olo on hieman haikea, jostain syystä. Kaikesta huolimatta tuntuu siltä, etten etene minnekään, jossain jokin odottaa mutta en vain millään pääse sinne asti.