"Ja miten kävikään että lapsuus se vain loppui. Se mihin häviää, minkä hetken jälkeen hukkui?"

Leena haastoi, otin haasteen vastaan.

 

1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen: "Mikä sinusta tulee isona?"
Mikä on pienenä? Muistan kovasti haaveilleeni merirosvon tai vampyyrin urasta. Lainsuojaton oli myös yksi kovista ehdokkaista. Halusin olla tutkimusmatkailija tai seikkailija, ja muistan edelleen sen kammottavan pettymyksen tunteen kun avasin karttakirjan tutkiakseni jotain ja tajusin, että kaikki on jo löydetty ja tutkittu. Pöhhöh. Mutta aikuisten oikeista ammateista arkeologi ja se perinteinen eläinlääkäri kiinnosti, niin pitkälle asti että jatko-opiskelua mietittäessä pohdin kumpaakin vaihtoehtoa hyvin pitkään ja hartaasti.

2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
Lassi ja Leevi oli kovin ja on edelleen. Asterix myös. Ja Tintti, Karvinen, Piko & Fantasio ja Mafalda kuuluivat myös niihin luettuihin.

3. Lempileikkejäsi?
Jossain metsässä kirmasin poikien kanssa tai leikin He-Maneilla, legoilla tai My little ponyilla. Barbejakin oli, mutta ne oli aina agentteja tai mutantteja ja pelasti maailmaa.

4. Parhaat synttärisi ja miksi?
En muista oikeen noita synttäreitä, kun ei niitä silleen hirveesti tullut juhlittua muuta kun sukulaisten kesken ja niitähän nyt näkee aina. Epäsosiaalisena pidin muutamat lastenkutsut sitten ala-asteella, mutta ne sai aikaiseksi enemmän pahaa mieltä kuin hyvää, joten en sitten niitäkään harrastanut.

5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?
Ennen kouluun menoa pidin hiihdosta ja juoksemisesta. Sitten alkoi koulu ja piti kilpailla ja olin aina viimeinen ja kaikki nauroi, niin sitten en tykännytkään enää mistään.

6. Ensimmäinen musiikki-idolisi ?
Voi apua, vissiin joku Hanna Ekola :D Irwin oli kans kova.


7. Paras joululahjasi/ muu lahja, jonka olet saanut?
Emmää muista. Mulla kulki aina mukana semmoinen ruskea luppakorvapupu, mutten muista mistä sen sain tai milloin. Mutta kaippa se sitten oli se mieluisin, kun oli niin armas.

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?
Merirosvolaivalla olisin halunnut seilata, ja tosiaankin tutkia uusia mielenkiintoisia maita ja seikkailla kuin Indiana Jones. Luulen että tuosta listasta jää aika monikin asia toteuttamatta.